I. Nyakvágó TTT – 2019

Eredmények:

7kmNordicWalking / 14km   /   23km   /  33km

 

Résztvevők mondták:

 

Maria Dunai Köszönöm a szervezést, minden nagyon stimmelt! Igazi ‘otthonvagyok’ túra volt!  Jövőre, veletek, ugyanitt!
Kata Rácz Köszönök mindent, hosszú évek után ez volt az első teljesítménytúrám, de biztos nem az utolsó. 😌 Minden nagyon jól volt szervezve, az útvonalleírástól kezdve a frissítőpontokig. A táj pedig valami elképesztő volt, teljesen magával ragadtak a hatalmas árvalányhajas mezők.
Jakab Ferenc Az elejétől kezdve napsütés, tücskök és madarak hangjai kísérték végig lágy szellő kíséretében. 
Fantasztikus túra volt, még akkor is, hogy az egész táv sík útvonalon vezetett. Nagyon jól ki volt szalagozva végig az útvonal.
Imádtam! 😍🙂
Szabó-Lovas Nikolett Köszönjük a lehetőséget! Babával külön élmény volt! Így most, már Boróka is túl van élete első (és remélhetőleg nem utolsó) teljesítménytúráján, amit még teljesíteni is tudtunk szintidőn belül.. 🙂
A kenyérlángos is nagy sikert aratott a végén! 😊
Ágnes Demjén Jó társaság, jó idő, mesés táj…..Minden szuper volt….A zsíroskenyér kisfröccsel hatalmas ötlet volt….Jövőre újra…..😀🌞
Adrienn Hajnalné Filipich Kedves Szervező Csapat! Tavaly voltam először alföldi túrán, akkor megfogadtam, hogy soha többé… Ma mégis ott voltam Ballószögön és nem bántam meg. Nagyon jól szervezett túra volt, tökéletes szalagozás, családias hangulat, finom ebéd. Köszönöm, hogy ott lehettem 😊.