V. Nyakvágó – 2017.

Eredmények:

3km   /   7km   /   14km   /   22,5km   /   22,5km kerékpár

 

Korosztályos eredmények

 

 

Résztvevők mondták:

Kálmán Ibolya: Egy szóval lehet csak jellemezni ezt a versenyt:HIBÁTLAN!
Gratulálok az összes munkáját jól elvégző szervezőnek! Tanulhat tőletek néhány nagynak kikiáltott verseny…..
Azt hiszem,mással nem tudom kifejezni hálám,minthogy jövőre újra jövök hozzátok!
Köszönöm szépen!

Pálinkás Mónika: Az eddigi legjobb szervezésű verseny volt , amin részt vettem! A frissítő ponton a bőség zavara és a segítők lelkes szurkolàsa fantasztikus volt! Az idő is nekünk kedvezett 😉 Köszönet a szervezőknek , a segítőknek és mindenkinek ezért a csodás versenyért! 🙂

Szekeres Viktória: Gratulálok a hibátlan szervezéshez, csillagos 5 🙂 az értékelés 🙂 Minden a helyén volt, minden gördülékenyen ment, a frissítőpontokon volt minden amire csak egy futónak szüksége lehet, és mindenhez lelkes frissítők akik biztattak és segítettek minket! Gratulálok Nektek Ballószög, Szuper Csapat vagytok!!! 🙂

Rammer Gábor: Zökkenőmentes szervezés, tényleg nem tudok semmit mondani amin javítani lehetne.
Étel, ital bőven volt a speaker minden lényeges infót elmondott, eredmények gyorsan megvoltak. Rengeteg segítő sürgött-forgott, polgárőrök jöttek-mentek szemüket a pályán tartották, fogták a forgalmat a terepen.

Móczárné Nagy Márti: Ez a verseny egyre színvonalasabb. A tavalyi embert próbáló terep és iszonyú meleg ellenére olyan körülményeket biztosítottak nekünk, amiről azt gondoltam, hogy überelhetetlen. Mégis sikerült. A frissítőpontok pazar kínálata, a személyzet kedvessége, odaadása fantasztikus erőt adott. Péter Attila pedig tudjuk, hogy a “legek legje”. Ilyen bőkezű szponzorral pedig még egyetlen versenyen sem találkoztam.
Mindent nagyon köszönök!
Jövőre veletek ugyanekkor, ugyanitt ! 🙂

Kismarton Szilvia: Gyönyörű volt a futó pálya és tökéletes a rendezés! Köszönet a szervezőknek és a segítőknek!

Pethes Tímea: Csoportosan neveztunk a versenyre kulonbozo tavokon. Minden kerdesemre gyors visszajelzest kaptam es nagyon segitokeszek voltak. A rajt napjan minden elonevezesunk rendben volt!! 🙂) A borus/esos idojaras ellenere is szuper rendezveny kerekedett. Az elore nem vart szituaciokban (���) is ahogy lehetett reagaltak, eltereltek minket es informaltak! Kulon gratulacio, hogy minden frissitő ponton volt innivalo/ennivalo sőt!! biztato szo vagy egy mosoly. �Koszonjuk!!